Skæve tænder

​Skæve tænder kan rettes med Invisalign og Inman Aligner

Bestil tid

Er du ked af dit smil, og føler du, at dine skæve tænder er en hæmsko i din hverdag? Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig godt tilpas med sine tænder, og vi kan hjælpe dig med at få rettet op på dem, så du kan smile uden bekymring. Tandregulering har ingen alder og er for alle.

Vi har stor erfaring, når det kommer til tandretning, hvor vi blandt andet bruger Invisalign og Inman Aligner .  Det betyder, at du kan få rettet dine skæve tænder med både usynlige og aftagelige bøjler, så du ikke bliver hæmmet, mens tandretningen står på.​

Har dit barn skæve tænder?

​Det er ikke alle tandretninger, som det offentlige vil dække, men tag en snak med os alligevel, hvis du oplever, at dit barn er generet af sine skæve tænder. Med den nyeste teknologi kan de letteste tilfælde rettes på 8-14 uger med begge systemer, vi guider dig til at vælge det, der passer dig bedst.

En tandretning er i dag ikke nødvendigvis det skræmmende indgreb med togskinner, mindre kan gøre det. Tværtimod er det i dag lettere end nogensinde at få rettet sine skæve tænder både med usynlige og aftagelige bøjler, der dermed ikke generer dig i din hverdag.

Vi har mulighed for enten digitalt eller direkte i din egen mund at vise dig ,hvordan du kan komme til at se ud.

Er det ved at være tid til at tage till tandlægen? lad os ringe til dig

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right