Tandprotese til dine mistede tænder

Tandproteser kan også give smukke naturlige tænder!

Bestil tid

Hvis tænderne er tidligt mistet, helt eller delvist væk, og der ikke er ønske, at kæben ikke egner sig eller økonomisk mulighed for en implantatløsning, er en velfungerende hel eller del-tandprotese et ganske godt alternativ

​I dag kan du få aftagelige tandproteser leveret med usynlige bøjler eller clips/tryklåse, der betyder, at de sidder rigtig godt fast. Vi gør sammen med vores teknikere et stort nummer ud af, at det er en helt naturtro flot løsning.

Få en solid og aftagelig tandprotese

Vi kan tilbyde en solid og aftagelig tandprotese i vores klinik i Humlebæk, så du får en super fastsiddende løsning. Vi ligger tæt på både bus og tog, og vi har ligeledes fri parkering ved klinikken. Den er derfor let tilgængelig, uanset om du kommer fra Hørsholm, Fredensborg eller et helt tredje sted.

​Få ikke fjernet de sidste tænder, før du har fået vores vurdering. Selv en tand, hvor kun roden er tilbage, kan bruges som støtte til en endnu bedre tandprotese.

Vi sætter en ære i, at vi sammen får givet dig en fremtidssikret løsning, så dine tænder beholdes længst muligt med tandproteser.

Er det ved at være tid til at tage till tandlægen? lad os ringe til dig

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right