Behandlinger

Hos os er du sikret en behandling i topklasse. Vi gør brug af den nyeste teknologi, og vi videreuddanner os løbende, så vi altid er opdateret med den nyeste viden inden for branchen. Ingen udfordring er for stor til os!​

Mest efterspurgte behandlinger

Hos Tandlægehuset i Humlebæk kan vi tilbyde en bred vifte af behandlinger. Det er vigtigt for os at yde en god tandlægebehandling med et godt resultat og et behageligt forløb. Herunder finder du vores hyppigste behandlinger

Alle vores behandlinger

Book tid

Hvilke tandbehandlinger kan vi hjælpe dig med?

Du er velkommen på vores klinik, hvad enten du skal have lavet et tandeftersyn, have fikset en knækket tand eller have lavet en snorkeskinne.

Caries er den mest almindelige form for tandlidelse.

Huller i tænderne starter som en usynlig og smertefri lidelse. Men den kan med tiden føre til større og mere alvorlige problemer. Skal du have lavet et eller flere huller i dine tænder? Så book en tid til behandling af caries i Humlebæk allerede i dag.

En fyldning kan komme på tale, hvis en eller flere af dine tænder er blevet angrebet af caries. Når vi hjælper med tandfyldning i Humlebæk, anvender vi primært tandfarvede plastfyldninger. De er mest skånsomme for dine tænder – både nu og på sigt.

Har du mistet en tand, eller har du en tand, der ikke står til at redde? Så kan du få lavet et tandimplantat, så der ikke mangler en tand i rækken. Med et implantat kan du redde dit smil og bevare din fulde tyggefunktion.

En knækket tand kan give dig mange smerter. Og det bliver kun værre med tiden. Få vores hjælp til akut reparation af en knækket tand. Så får du også gode råd og professionel vejledning med på vejen.

Blottede tandhalse kommer ofte af forkert tandbørsteteknik. Det er typisk forbundet med ubehagelige isninger i dine tænder. Få vores hjælp til udbedring af lange tandhalse i Humlebæk. Vi er en af kun to tandlæger der er certificeret i Pinhole teknikken.

Tandkødsbetændelse er et andet ord for paradentose. Kom din paradentose til livs i tide ved den rette behandling hos din tandlæge eller tandplejer. Så undgår du, at det udvikler sig og skader dine tænder og dit tandkød.

Får du betændelse i en tandrod, vil det hjælpe at få foretaget en rodbehandling. En rodbehandling er nødvendig for, at du kan bevare en tand, der er angrebet af betændelse. Få foretaget en korrekt rodbehandling i Humlebæk på vores klinik.

Slidte tænder kan afhjælpes på flere forskellige måder. Slidte tænder kræver en plan. Vi skal undersøge dit slid for at se hvorvidt det påvirker dit smil uheldigt. På vores klinik hjælper vi dig med at få dit flotte smil tilbage – vi har en stor palette af løsninger.

Søvn er en vigtig forudsætning for et sundt helbred. Snorker du voldsomt, kan det både påvirke din egen og din bedre halvdels søvn. Få hjælp til at få undersøgt hvorledes en snorkeskinne kan hjælpe dig og kom din snorken til livs.

Forebyggende tandpleje er en vigtig del af det at passe på dine tænder. Bestiller du tid til et tandeftersyn i Humlebæk, hjælper vi dig med en god tandhygiejne og med at forebygge eventuelle tandproblemer.

Via moderne teknologi kan vi hjælpe dig med at få det smil, du altid har drømt om. Tandregulering behøver ikke være forbundet med synlige metalbøjler. Der findes i dag andre og mere diskrete metoder. Få en tid til en snak om dine skæve tænder hos os i Humlebæk.

Via en individuel ansigtsanalyse kan du med Digital Smile Design få præcis det smil, du ønsker dig. Der er her tale om en revolutionerende måde at arbejde med kosmetisk tandpleje på.

Har du tandlægeskræk, behøver du ikke være bange for at besøge vores klinik. Vi har indrettet os, så vi kan skabe de bedste og mest trygge forudsætninger for dit besøg på vores tandlægeklinik.

Vi laver flere forskellige typer omsluttende tandkroner. Ofte kan du få lavet tanden færdig samme dag når vi planlægger det. En krone er en omsluttende restaurering, den er nødvendig når der ikke er meget af din egen tand tilbage, så hvis din tand er rodbehandlet eller knækket uheldigt,er en krone en løsningder er med til,at du kan beholde din tand altid.

Vi sidder klar ved telefonen – book en tid til tandlæge i Humlebæk

Vil du gerne høre mere om en af vores behandlinger, eller vil du gerne bestille en tid til tandlæge hos os? Så hører vi altid gerne fra dig.

Du kan fange os på telefon 49 19 00 56 eller ved at skrive til os på [email protected]​​ – eller booke tid direkte. Vi ser frem til at høre fra dig.

Følg os på Facebook og Instagram

Følg med i hvad der sker på klinikken og på vores sociale medier

Kontakt os