Behandling​er

Hos os er du sikret en behandling i topklasse. Vi gør brug af den nyeste teknologi, og vi videreuddanner os løbende, så vi altid er opdateret med den nyeste viden inden for branchen. Ingen udfordring er for stor til os!​

Book tid
Priser

Mest efterspurgte behandlinger

Hos Tandlægehuset i Humlebæk kan vi tilbyde en bred vifte af behandlinger. Det er vigtigt for os at yde en god tandlægebehandling med et godt resultat og et  behageligt forløb. Herunder finder du vores hyppigste behandlinger

Tandeftersyn

Eftersynet er en vigtig del af det sunde tandsæt. Mange problemer og sygdomme – såsom paradentose og caries – giver nemlig først mærkbare symptomer, når de er fremskredne.

Mere om tandeftersyn

Tandregulering

Vi ser mange, der undlader helt at smile med åben mund på grund af utilfredshed med deres skæve tænder. Med moderne teknologi er det dog muligt at få rettet op på dem, helt uden synlige metalbøjler.

Mere om tandregulering

Implantater

​Har du mistet en tand, eller kan den ikke repareres, kan du få en ny med et implantat. Vi har det det nyeste udstyr på klinikken, der blandt andet betyder at vi kan fremstille en tandkrone på én dag!

Mere om implantater