Erfaren tandlæge i Humlebæk

Velkommen til vores tandlægeklinik i Humlebæk.

På vores klinik bliver du mødt af et erfarent team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Vi gør alle vores bedste for, at du får en god og behagelig oplevelse, når du træder ind af døren hos din tandlæge i Humlebæk.

Vores klinik har en central beliggenhed, og det gør det nemt for dig at komme frem, hvad enten du kommer fra Hørsholm, Fredensborg, Nivå eller et andet område i nærheden.

Team

Tandlæge Jeanette Garner

Jeanette Garner

Tandlæge

Tandlæge Nicolai Baumgarten

Nicolai Baumgarten

Tandlæge

Tandlæge Jeanette Qvist Kryger

Jeanette Qvist Kryger

Tandlæge

Tandplejer Rolf Garner Rønne

Rolf Garner Rønne

Tandplejer

Tandplejer Katrine  Johanneson

Katrine Johanneson

Tandplejer

Klinikassistent Nanna Johnsen

Nanna Johnsen

Klinikassistent

Klinikassistent Lavina Mahzar

Lavina Mahzar

Klinikassistent

Klinikassistent Elev Rabia Kocaaslan

Rabia Kocaaslan

Klinikassistent Elev

Kliniksekretær/Receptionist Sanela Gogotic

Sanela Gogotic

Kliniksekretær/Receptionist

Kliniksekretær/Receptionist Tine Pilgård​​

Tine Pilgård​​

Kliniksekretær/Receptionist

Vi kan vores kram – og ved alt om dine tænder

På vores klinik vil du ikke alene mærke en hyggelig og behagelig atmosfære. Du vil også opleve, at vi er meget passionerede omkring vores fag.

Vi har et mål om at være på forkant med udviklingen, og derfor tager vi gerne på kurser i både indland og udland. Vores tandlæger har særlig interesse indenfor forskellige områder, og vi arbejder tæt med den nyeste 3D-teknologi.

Derudover arbejder vi også med Digital Smile Design, der er en ny og revolutionerende form for æstetisk behandling. Det giver os mulighed for at fokusere på dit samlede udtryk – allerede inden vi starter op på en tandbehandling.

Den vildt passionerede tandlæge i Humlebæk

Tandpleje er en videnskab – og det er en disciplin, som vi har forelsket os i.

Vores store passion driver os, derfor bliver vi ved med at dygtiggøre os. Ved at være på forkant med udviklingen kan vi give dig den bedste behandling, når du kommer ind til os for at få en behandlingsplan – fra rodbehandling, implantat, få rettet dine skæve tænder eller sætte i gang med en tandregulering.

Vi hjælper dig med at bevare dit tandsæt stærkt og godt. Et smukt smil skaber glæde.

Gå til tandlæge og bliv mødt med omsorg og forståelse

Det er ikke alle, der har det godt med at gå til tandlæge. Og det er helt okay.

Vores tandbehandlinger handler ikke kun om dine tænder. De handler i høj grad også om dig. Du skal have det godt, når du er hos os, og vi finder sammen den vej, vi skal gå.

Hos os er ingen spørgsmål dumme, og det er ikke pinligt at have tandlægeskræk. Vi har den personlige omsorg i centrum og vi er alle uddannet i at håndtere tandlægeskræk.

Vi er her for at hjælpe dig – og vi vil gøre vores bedste for, at du får en behagelig oplevelse hos vores tandlægeklinik i Humlebæk.

Hos os er du, dine tænder og dine behov i centrum

Vores mål er at være på forkant med udviklingen

Vi er alle meget interesserede i vores fag, og derfor tager vi alle ofte på kurser i ind og udland.

Jeanette Garner har desuden deltaget i et uddannelsesforløb i USA med vægt på det slidte tandsæt og skader i tyggeapparatet, og hun er én blandt kun to i hele landet, der er uddannet i såkaldt PinHole Surgery – behandling af langetandhalse.

Adam Ellesøe er tilsvarende i et forløb i London hvor han får en diplomuddannelse med speciale i implantologi.

Hertil arbejder vi tæt med 3D-teknologi, der giver os mulighed for at analysere og teste behandlinger digitalt.

Dertil arbejder vi med Digital Smile Design. Hvilket er en revolutionærende form for æstetisk behandling, der tager udgangspunkt i dit samlede udtryk – før behandlingen går i gang.

Vi gør med andre ord alt for at være på forkant med udviklingen. Tandpleje er en videnskab, og det er vores passion – og vi ved af erfaring, at den gode behandling til et godt og stærkt tandsæt har en afgørende betydning for livskvaliteten.

Omsorg i centrum

Tandpleje handler om dig og dine tænder. Vores behandlinger tager derfor udgangspunkt i dine behov – både hvad dine tænder har brug for, men i særdeleshed også hvad du har brug for. Vi har mange års erfaring inden for faget, og derfor ved vi, at det for mange kan være en grænseoverskridende oplevelse at komme til tandlægen – især hvis man lider af tandlægeskræk. Vi har derfor den personlige omsorg i centrum, og gør alt for at dit besøg bliver så behageligt som muligt.

Det har vi taget højde for i indretningen af vores klinik, og al personale på klinikken er uddannet i at behandle tandlægeskræk – og vi har altid fokus på at din oplevelse som patient er i top. Du altid vide dig sikker på, at du kan dele dine bekymringer med os, og at ingen spørgsmål er for dumme. Vi er der for at hjælpe dig, uanset omfanget.

Følg os på Facebook og Instagram

Følg med i hvad der sker på klinikken og på vores sociale medier

Kontakt os