Tandlægeskræk

Tandlægeskræk påvirker mange – faktisk op mod 40% befolkningen. Derfor har vi på klinikken særligt fokus på at skabe trygge rammer om dit besøg, så det bliver så behageligt for dig som muligt.

Det regelmæssige tandlægebesøg er meget vigtigt for at beholde det sunde og pæne smil. Men hvis man lider af stor tandlægeskræk kan det være svært at få bestilt en tid, og få mødt op til den. Hvis man undlader at få foretaget det regelmæssige eftersyn, kan det dog på sigt forsage store smerter i både mund og pengepung – for jo længere tid problemerne forbliver ubehandlede, jo mere kompliceret bliver det at rette op på dem.

Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk

Vi går meget op i at alle vores patienter skal være glade for at komme på klinikken. Vi er uddannet specifikt i at håndtere tandlægeskræk, og vi gør alt for at ethvert besøg – uanset om det er til en snak eller en behandling – er så behageligt som muligt.

Er det er længe siden du har besøgt en tandlæge? Ring og sig det til vores søde sekretærer, så får du en tid til en kort samtale, hvor du blot møder ind for at vi kan lære hinanden at kende, og du kan fortælle os om hvordan du har det med tandbehandling, uden vi kigger ind i munden på dig. Hvis du har overskuddet til det, kan vi pudse dine tænder forsigtigt, hvorefter vi siger tak for idag, og du vil så vide lidt mere om der overhovedet er grund til ængstelse.​ Sammen kan vi ligge en plan for hvordan vi bedst muligt tager hånd om dig og dine tænder, og dermed sørge for at tænderne bliver og forbliver sunde og smertefrie.

Ved en behandling kan vi tilbyde dig en smertefri bedøvelse og en hånd at holde i, så du føler dig i så gode hænder som muligt. Vi vil desuden opfordre dig til at tage en ledsager med, og at lægge din tid så tidligt på dagen som muligt – så slipper du nemlig for at bekymre dig hele dagen.

Book tid

Kontakt os