Få en akut behandling af en knækket tand

Hos Tandlægehuset i Humlebæk kan vi tilbyde dig en akuttid, hvis du har knækket en tand. Det kan både have kosmetisk og funktionel betydning at knække en tand. Det gør ondt, og tandens tilstand kan forværres, hvis den ikke ordnes hurtigt. Vi anbefaler derfor altid, at du får en hurtig behandling og bestiller en akuttid hos os, hvis du har knækket en tand. 

Læs mere om behandlingen her.

Professionel vejledning og behandling

Når du har knækket en tand, finder vi altid den bedste løsning til dig. Der kan være forskellige behandlingsmuligheder, og via vores professionelle team finder vi den bedste til dig.

Nogle gange kan en beslibning af tanden være tilstrækkeligt, mens det i andre tilfælde er nødvendigt med en plastfyldning eller porcelænskrone.

Vi tilbyder altid dig en akuttid.

Har du knækket en tand? hurtig behandling er vigtig

Det er vigtigt at få en hurtig behandling, når du knækker en tand. Både for funktionalitetens skyld, men også fordi det kan give smerter at lade tilstanden være ubehandlet.

Derfor kan vi med en hurtig behandling forebygge smerter og gener og give dig fuld funktionalitet.

Få en akuttid til hver en tid

Som kunde hos os vil vi gøre alt for at redde dit smil hurtigt, er du ikke kunde, så ring alligevel, så ser vi om ikke vi kan finde en plads til dig også.

Tryg behandling i varme omgivelser

Hos Tandlægehuset i Humlebæk behandler vi dig altid skånsomt og med omtanke. Vi ved, at ikke alle bryder sig om at gå til tandlægen, og derfor er din tryghed og oplevelse vigtig for os. Har du knækket en tand, sørger vi for at imødekomme dig i trygge rammer og være forklarende, inden vi starter din behandling.

Ofte stillede spørgsmål om knækkede tænder

Hvad koster det at få lavet en knækket tand?
Prisen varierer alt efter, hvilken behandling du skal have. Vi finder altid den bedste behandling til dig ud fra skadens omfang. Du får et overslag på prisen inden behandling. Du kan se vores prisliste her.

Er det skadeligt at have knækket en tand?
Tandens tilstand kan forværres, hvis du ikke får en hurtig behandling. Dertil kan en knækket tand gøre rigtig ondt, hvorfor vi anbefaler en behandling hurtigst muligt.

Kan jeg få en hurtig behandling?
Ja. Hos Tandlægehuset i Humlebæk kan du få en akuttid, hvis du har knækket en tand.

Book tid

Kontakt os