Implantater – få en fuldgod erstatning for din tand

Har du mistet en tand, eller kan den ikke repareres, kan du få en ny med et implantat. Vi har det nyeste udstyr på klinikken, der blandt andet betyder at vi kan fremstille en tandkrone på én dag.

Hos Tandlægehuset i Humlebæk tager vi os godt af dig, og vi behandler dig altid professionelt og i trygge rammer. Implantater er blot en af vores mange behandlinger, og vi lytter altid til dine ønsker og finder den bedste behandling herefter. Kom derfor endelig forbi til en snak.

Læs meget mere om vores implantantbehandling herunder.

Implantater som erstatning

En implantatbehandling erstatter den eller de tænder, du har mistet – enten hvis de er blevet slået ud eller fjernet på grund af omfattende skade eller sygdom.

Implantatet erstatter roden på en manglende naturlig tand med en kunstig tandrod af titanium. Vi anbringer implantatet i kæbeknoglen, hvor det vokser fast for at tjene som forankring for en senere tanderstatning, der skrues på. Grundlæggende er resultatet af implantatbehandlingen en eller flere tænder, der både fungerer og ser ud som naturlige tænder.

Det er dog vigtigt, at man er ekstra omhyggelig med implantatet i den daglige hygiejne, og at du regelmæssigt tager til eftersyn og røntgenfotografering, for at sikre at alt er som det skal være med erstatningen. Rygning er særligt skadeligt overfor implantater – så foruden alle de andre årsager, er der her en særlig grund til at stoppe.

Tandproteser

Hvis du har mistet tænderne tidligt, eller de er helt eller delvist væk, og du ikke ønsker eller har økonomisk mulighed for en implantatløsning, er en hel eller delvis tandprotese et godt alternativ.

​Man kan i dag lave aftagelige tandproteser udstyret med usynlige bøjler eller clips/tryklåse, der gør at de sidder rigtig godt fast, uden det bemærkes i hverdagen. Sammen med vores erfarne teknikere stræber vi efter, at løsningen bliver så flot og naturtro som muligt.

​Få ikke fjernet de sidste tænder, før du har fået vores vurdering. Selv en tand, hvor kun roden er tilbage, kan bruges som støtte til en endnu bedre tandprotese. Vi sætter en ære i, at vi sammen får givet dig en fremtidssikret løsning, så du kan beholde tænderne længst muligt med naturtro tandproteser.

Book tid

Kontakt os