Vi kan fjerne blottede tandhalse med Pinhole Surgical Technique

Blottede tandhalse opstår ofte på grund af forkert tandbørsteteknik og kan give ubehagelige isninger i tænderne.

Blottede tandhalse kan opstå som følge af forkert tandbørstning. Resultatet kan være ubehagelige isninger i tænderne, som både er generende og smertefulde.

Blottede tandhalse er kendetegnet ved, at en del af tandroden er blottet, fordi tandkødet har trukket sig tilbage. Her kan den moderne teknologi, vi anvender, hjælpe dig med at få tandkødet tilbage på plads, så du undgår gener.

Du kan læse mere om blottede tandhalse, Pinhole Surgical Technique og vores behandling lige her.

Vores tandlæge er certificeret i Pinhole Surgical Technique

Vores tandlæge på klinikken Jeanette Garner er certificeret i at bruge Pinhole Surgical Technique.

Før var det nødvendigt at lave et indgreb, hvor der skulle skæres i ganen for at finde et stykke tandkød, der kunne indsættes ovenpå de lange tandhalse i en tandkødslomme. Den metode kræver både, at der sys i ganen, og at tandkødet sys fast, mens det heler.

Med Pinhole Surgical Technique foretages kun et minimalt indgreb uden syninger, hvor der prikkes et lille hul i tandkødet. Her kan et specialinstrument komme ind og løsne tandkødet for dernæst at rette det på plads.

Små strips bliver ført ind under tandkødet for at holde det på stabilt og på plads. Helingen er hurtig, og hullet er oftest væk allerede dagen efter.

Efter behandlingen skal området have ro i seks uger, hvor du bliver kaldt til flere kontroller undervejs.

Hvad koster det at få blottede tandhalse til at forsvinde?

Vores pris på behandlingen er varierende og afhænger af, hvor tykt dit tandkød er, samt hvor mange tænder, der er ramt af blottede tandhalse.

Efter en undersøgelse og analyse af dit tandkød, kan vi give dig den præcise pris, og den får du selvfølgelig oplyst, inden vi starter behandlingen.

Book tid

Hvorfor opstår blottede tandhalse?

Ofte skyldes blottede tandhalse en forkert tandbørsteteknik. Hvis du børster med store bevægelser eller bruger en for hård tandbørste, kan blottede tandhalse opstå.

Generne kan dog også opstå som følge af tandkødsbetændelse, hvor tandkødet trækker sig tilbage eller ved paradentose, hvor knoglen er nedbrudt, og tandkødet dermed ligeledes trækker sig.

Slutteligt kan blottede tandhalse også skyldes, at du har en tunge- eller læbepiercing, fordi piercingen vil slide på tandkødet.

Er behandlingen smertefuld?

Nej, det er den ikke. Pinhole Surgical Technique er en skånsom løsning, uden der skal foretages et stort indgreb.

Derfor vil du heller ikke være generet, men kan måske mærke lidt ømhed. Hullet er oftest helet dagen efter, og området skal have ro i seks uger. I de 6 uger må du ikke børste tænder, men kun benytte mundskyl.

Du vil ligeledes blive indkaldt til flere kontroller undervejs.

Kom ind til en god tandsnak og fortæl om dine ønsker

Vi lytter altid til dine ønsker og behov, og derefter finder vi den behandling, der kan opfylde ønskerne bedst.

Derfor anbefaler vi også, at du kommer forbi til en tandsnak, så vi kan finde den behandling, der hjælper dig bedst. Vi kan i langt de fleste tilfælde hjælpe dig til et flot resultat, der fjerner dine gener og gør tænderne sundere.

Kontakt os