Slidte tænder behandles effektivt

Vi står klar til at tage hånd om dig og dine slidte tænder, så du igen kan få et sundt og flot smil.

Hvorfor får man slidte tænder?

Slidte tænder kan skyldes flere ting. Et typisk eksempel er den dårlige vane med at skære eller presse tænderne i både vågen og sovende tilstand, eller at man har en meget hård børsteteknik. Det kan også skyldes for sur eller sød kost over en længere periode eller uhensigtsmæssig tandstilling, hvor tænderne ikke er blevet rettet i tide. Uanset årsagen, så kan det vedvarende slid på tænderne føre til omfattende skader på tandsættet, kæben og tandkødet, og dermed medvirke til at tænderne ser usunde og slidte ud.

Et slidt tandsæt kan få dit smil og dit udseende til at se ældre ud end du er. Dermed skal der ikke nødvendigvis meget til for at du optræder yngre og sundere.

Behandlingsmuligheder ved slidte tænder

Ved slidte tænder findes der flere forskellige behandlingsformer. Det kan være en bideskinne, der forhindrer dig i at skære tænder mens du sover, og dermed sikre dine kæbemuskler og tænder mod at blive slidt op yderligere. Det kan også være en rekonstruktion af tandkronerne i porcelæn eller plast, afhængigt af skadens omfang, eller det kan være en tandregulering, der retter op på den skæve tandstilling.

Hvilken behandlingsform, der egner sig i netop dit tilfælde, afhænger af graden af slid samt årsagen til de slidte tænder. Vi sørger altid for at vejlede dig til den bedst mulige løsning.

Vi har specialiseret os i at tage hånd om dine slidte tænder, dit bid og udseendet. Tandlæge Jeanette Garner særlig interesse for det slidte tandsæt, hun har været på kurser næsten over hele verden for, at kunne give et slidt tandsæt den bedste behandling.

Book tid

Kontakt os