Smil med selvtillid med en flot tand­regulering

Vi har oplevet mange, der bevidst undgår at smile med tænderne, fordi de er utilfredse med deres tænders udseende. Derfor har de i stedet valgt at undgå at smile med tænderne, da de har været flove over deres tænders udseende. Det er der heldigvis en effektiv løsning på. Med moderne teknologi er det muligt for dig at få rettet dine tænder – uden synlige bøjler – så du igen kan smile med selvtillid.

Her hos Tandlægehuset i Humlebæk udfører vi en professionel tandregulering, der ikke kan ses.

Det er aldrig for sent af få rettet tænder

Mange voksne er ikke klar over, at vi i dag på 12-18 mdr. kan rette tænderne så tandbuerne står fint og mere lige, så tænderne ikke slides uheldigt, og man kan få bedre plads til tungen, hvorved vejrtrækningen forbedres. Det er ikke kun de unge det virker på. Alder er ingen hindring.

Det gode ved en omhyggelig tandregulering er, at det jo er dine egen tænder, der blot flyttes, så det kommer ikke til at se kunstigt ud.
Tandregulering er det vi kalder :”Minimal invasive treatment” dvs. vi flytter tænderne og lægger evt. lidt plast på slidte skærekanter, men ellers har du dine egne tænder.

Vi har i dag hos Tandlægehuset i Humlebæk mulighed for at vise dig en simulering af hvordan det kan komme til at se ud.

Allerede når du bruger skinnerne ser tænderne blankere og lysere ud, du kommer til kontrol ca. hver 6 uge , eller sender selfies så vi kan følge din udvikling. Du kan drikke kaffe og the uden sukker men må have skinnerne af når du spiser, du skifter skinner typisk hver 7. dag.

Hvordan foregår forløbet?

Har du fået overbevist dig selv om, at du ønsker en tandregulering, er den svære del allerede overstået.

Vi tager dig nemlig i hånden hele vejen. Vi laver en grundig undersøgelse af dig, så vi kan lave en effektiv løsning for dig og dine tænder. Vi er alle unikke, og det er vores tandsæt også. Derfor laver vi i samarbejde med dig et skræddersyet forløb, som du nemt kan følge.

Det eneste krav vi stiller er, at du følger behandlingsplanen nøje, så processen ikke bliver gjort unødvendigt lang og besværlig, men i stedet forløber gnidningsfri og efter hensigten.

Vi benytter klare skinner, der er meget neutrale, og tæt på usynlige.

For at opnå den optimale effekt, bør skinnerne bæres omkring 20-22 timer i døgnet. En behandling varierer fra person til person, men tager i gennemsnit 6-18 måneder.

Du skifter skinner hver 7-14 dag, på den måde bliver diner tænder gradvist reguleret.

Målet om at øge selvværdet i forbindelse med et smukkere smil er nemmere end nogensinde, så længe du får professionelle tandlæger til at hjælpe dig.

Book tid

Pris på tandregulering med klare skinner

Prisen for tandretning med klare skinner varierer efter behov, og hvor lang tid behandlingen tager. Man skal regne med at en komplet behandling koster mellem 35.000 til 40.000 kr.

Der er et lille tilskud at hente på 625 kr, hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”.

Hos Tandlægehuset i Humlebæk ved vi, hvor vigtigt det er at føle sig godt tilpas med sine tænder. Vi kan hjælpe dig med en nem tandregulering, så du igen kan smile bredt uden nervøsitet og lavt selvværd.

En tandregulering har ingen alder og er for alle.

Har du brug for en tandregulering? Udfyld vores kontaktformular her på siden.

Annie’s nye smil

Jacob’s nye smil

Kontakt os