Smil med selvtillid med en flot tandregulering

Vi har oplevet mange, der bevidst undgår at smile med tænderne, fordi de er utilfredse med deres tænders udseende. Det er der heldigvis en effektiv løsning på. Med moderne teknologi er det muligt for dig at få rettet dine tænder – uden synlige bøjler – så du igen kan smile med selvtillid.

Her hos Tandlægehuset i Humlebæk udfører vi en professionel tandregulering, der ikke kan ses.

Det er aldrig for sent at få en tandregulering

Drømmer du om smukke og lige tænder, så du kan smile med ro i maven, er en tandregulering oplagt.Vi har oplevet mange, der bevidst undgår at smile med tænderne, fordi de er utilfredse med deres tænders udseende. Derfor har de i stedet valgt at undgå at smile med tænderne, da de har været flove over deres tænders udseende.

Det er desværre et udbredt tabu at have drømmen om at få sine tænder rettet, men der er absolut intet flovt eller pinligt ved at få rettet sine tænder.

En tandregulering kan endda skyldes sundhedsmæssige årsager, hvis en dårlig tandstilling slider på fortænderne, kæben m.m. Det kan også handle om et ønske om et pænere udseende.

Ligegyldigt hvad er det aldrig for sent at få sine tænder reguleret. Hos Tandlægehuset i Humlebæk lytter vi til dine ønsker og finder den bedste behandling, der kan opfylde drømmen. Kom derfor endelig forbi til en tandsnak, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Her kan en tandregulering være en god mulighed.

Glem togskinnerne – få flotte tænder med Invisalign

Vi er bevidste om, hvor vigtigt det er for dig at føle dig tilpas med dine tænder, så du igen kan smile uden bekymringer – og dét kan vi hjælpe dig med.

I dag er det nemlig muligt for dig at få rettet dine tænder, uden at du skal bekymre dig om klassiske, synlige togskinner.

Hos Tandlægehuset i Humlebæk gør vi nemlig brug af usynlige skinner, du nemt kan tage af, når det passer dig. Teknologien hedder Invisalign, ogå den måde undgår du, at skinnerne hæmmer din hverdag, og at folk lægger mærke til dem. Længere nede på forsiden kan du læse mere om forløbet, og hvordan Invisalign fungerer.

På billedet herunder kan du se et smil med en Invisalign-bøjle – den er meget svær at se. Og da de til enhver tid kan tages ud, lægger du ikke mærke til dem i hverdagen.

Book tid

Hvordan foregår forløbet?

Har du fået overbevist dig selv om, at du ønsker en tandregulering, er den svære del allerede overstået.

Vi tager dig nemlig i hånden hele vejen. Vi laver en grundig undersøgelse af dig, så vi kan lave en effektiv løsning for dig og dine tænder. Vi er alle unikke, og det er vores tandsæt også. Derfor laver vi i samarbejde med dig et skræddersyet forløb, som du nemt kan følge.

Det eneste krav vi stiller er, at du følger behandlingsplanen nøje, så processen ikke bliver gjort unødvendigt lang og besværlig, men i stedet forløber gnidningsfri og efter hensigten.

For at opnå den optimale effekt, bør Invisalign-skinnerne bæres omkring 20-22 timer i døgnet. En behandling varierer fra person til person, men tager i gennemsnit 6-18 måneder.

Skinnerne bliver løbende skiftet ud under forløbet, og de afviger omkring 2-3 mm. fra hinanden. På den måde bliver dine tænder gradvist reguleret, når skinnerne løbende bliver udskiftet.

Målet om at øge selvværdet i forbindelse med et smukkere smil er nemmere end nogensinde, så længe du får professionelle tandlæger til at hjælpe dig.

Invisalign-skinner – usynlige og smertefrie

Med Invisalign kan du lykkeligt sige farvel til de klassiske og mindre æstetiske togskinner – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Invisalign består af en række skinner, som er lavet af gennemsigtigt plastik og er derfor lige så usynlige som almindelige kontaktlinser. Skinnerne er specialfremstillede til dine tænder og derfor meget effektive – og endda uden at omverdenen behøver at følge med i din tandregulering.

Modsat andre tandreguleringsmetoder er Invisalign en nem og diskret måde at regulere tænderne på – og på samme tid meget fleksibel, så du undgår de mindste gener i din hverdag.

Invisalign er derfor et tiltag til dig, som ønsker en tandregulering af høj kvalitet uden at tiltrække opmærksomhed.

Der er tilskud at hente

Prisen for et Invisalign-forløb varierer efter behov, ønsker og tid. Ønsker du at få rettet samtlige tænder, bliver det et dyrere forløb, modsat hvis du blot skal have rettet fortænder. Derudover varierer prisen også, alt efter hvor lang tid forløbet kommer til at tage.

Heldigvis kan du få et betydelig tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”.

Hos Tandlægehuset i Humlebæk ved vi, hvor vigtigt det er at føle sig godt tilpas med sine tænder. Vi kan hjælpe dig med en nem tandregulering, så du igen kan smile bredt uden nervøsitet og lavt selvværd.

En tandregulering har ingen alder og er for alle.

Har du brug for en tandregulering? Udfyld vores kontaktformular her på siden.

Annie’s nye smil

Kontakt os