Eftersyn efter dine behov

En individuelt skræddersyet tidsplan for dine eftersyn er den bedste løsning for dine tænder og dine behov.

Regelmæssige eftersyn er vigtige

Eftersynet er en vigtig del af det sunde tandsæt. Mange problemer og sygdomme – såsom paradentose og caries – giver nemlig først mærkbare symptomer, når de er fremskredne. De opdages derimod i reglen altid under det almindelige eftersyn, og dermed kan de behandles hurtigt og effektivt, inden de når at udvikle sig, og bliver mere komplicerede at komme til livs.

På klinikken sætter vi derfor en stor ære i forebyggende tandpleje – for jo tidligere problemerne opdages, jo mindre smertefuldt er det for dig og din økonomi. Vi skræddersyr intervallerne på dine eftersyn sammen med dig, så det både passer til din hverdag og til dine tænder. Ved hvert besøg renser vi i udgangspunktet også dine tænder, samt rådgiver dig om hvilken form for tandhygiejne derhjemme, der passer bedst til dine tænder.

Tandrensning i forbindelse med tandeftersyn

I forbindelse med et tandeftersyn foretager vi samtidigt for de flestes vedkommende en tandrens. Det er vigtigt at opretholde en god tandhygiejne hele livet af hensyn til dit helbred i øvrigt. Under den almindelige tandrens fjerner vi tandsten og renser dine tænder i dybden for misfarvninger og belægninger, og sørger dermed for at du kan forlade klinikken med et friskt og pænt smil.

Book tid

Kontakt os