Digital Smile Design

En revolutionærende form for kosmetisk tandpleje, der sætter dig og dine behov i førersædet – før behandlingen overhovedet er gået igang

Hvorfor kosmetisk tandpleje?

Der kan være mange grunde til at få foretaget kosmetisk tandpleje: det lille mellemrum mellem fortænderne er blevet større, den skæve tand har flyttet sig, eller måske er tænderne blevet mørkere med tiden. Selvom du tygger uden problemer, eller ikke oplever smerter, så skal du være tilfreds med dit smil – for som vores lange erfaring med tandpleje viser, så er der mange der helt undlader at smile med blottede tænder, netop fordi de er utilfredse med tændernes udseende. Denne form for kritiske selvbevidsthed kan i sidste ende gå ud over livskvaliteten.

Revolutionærende teknologi

Digital Smile Design er en helt ny form for æstetisk tandpleje, der gør det muligt at skræddersy dit smil ud fra dine behov, dine ønsker, og vores ekspertise. Via en avanceret skanning af ikke blot dit tandsæt, men hele din ansigtsmimik og udtryksmåde, er det muligt at nå frem til et resultat, der passer helt specifikt til dig – hvordan du smiler, taler, eller bare ser ud helt normalt. Alt sammen før du sætter dig i tandlægestolen – for med digital smile design kan vi skræddersy det hele digitalt på en computer, og give dig mulighed for at prøve smilet, så du kan se resultatet, før du beslutter dig for noget som helst. Med andre ord er den kosmetiske tandpleje med smile design blevet gjort digitalt, og du kommer med i førersædet.

Når analysen af din behandling er færdig og bliver du præsenteret for en endelig behandlingsplan, der beskriver alle skridt på vejen til dit nye smil.

Vores produkt er at give dig smukke naturlige tænder, bestemt ud fra en individuel ansigtsanalyse.

Book tid

Tak for din besked, vi vender tilbage til dig. Din tid er ikke bekræftet før du har modtaget en bekræftelse fra os.
Der skete en fejl, venligst ring til os i stedet.

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage til dig. Din tid er ikke bekræftet før du har modtaget en bekræftelse fra os.
Der skete en fejl, venligst ring til os i stedet.