12 december, 2022

Tandregulering giver dig det smil, du drømmer om

Er du ked af dit smil?

Smilet er en stor del af vores identitet. Men ikke alle er lige glade for deres smil – og skæve tænder kan være kilde til usikkerhed.

Hos Tandlægehuset i Humlebæk kan vi heldigvis gøre noget ved dit smil med en usynlig tandregulering.

Læs med her.

Få ny selvtillid

Hos Tandlægehuset i Humlebæk møder vi flere, der skammer sig over sit smil. Ofte hører vi forestillinger om, at det er for sent at få reguleret tænder, når man når op i en vis alder.

Tandregulering er heldigvis aldrig for sent, og i dag kan du slippe for de karakteristiske og knap så flatterende togskinner og i stedet gøre brug af Invisalign.

Invisalign-skinner er en effektiv og bekvemmelig løsning

Invisalign-skinner er en række skinner lavet i gennemsigtigt plastik. Invisalign er speciallavet til dine tænder, og derfor er det en effektiv løsning. Samtidig gør det usynlige design, at du kan få en tandregulering, uden omverdenen behøver at følge med i det.

Sådan fungerer Invisalign skinner

Invisalign-skinner skal sidde på i omkring 20-22 timer i døgnet for at have den optimale virkning. Det er vigtigt, at du husker at tage skinnerne ud, når du spiser og sætte dem i igen, når du er færdig med at spise.

Det er forskelligt fra person til person, hvor lang tid det er nødvendigt at bruge skinnerne. Oftest varer behandlingen mellem 6-18 måneder.

Som en del af processen med Invisalign skifter vi løbende dine skinner ud, så tænderne bliver reguleret gradvist.

Vores patienter beretter om stor tilfredshed

Hos Tandlægehuset i Humlebæk har vi stor erfaring med at skabe flotte resultater med tandregulering. Annie er en af vores patienter, der har fået lavet invisalign-behandling med efterfølgende plast. Resultatet er både Annie og vi ret godt tilfredse med.

Vil du også have det store smil tilbage med lige og flotte tænder, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kosmetisk indgreb med sundhedsmæssige fordele

Selvom mange får lavet en tandregulering af kosmetiske årsager, er det andre fordele ved indgrebet af sundhedsmæssig karakter. Ved lige tænder er der mindre risiko for, at der samler sig bakterier, som udvikler sig til karies eller paradentose.

Ofte stillede spørgsmål om tandregulering

Kan man spise normalt i løbet af sin tandregulering?

Ja. Med Invisalign kan du spise, som du plejer. Du skal blot tage skinnerne af, når du spiser, og tage dem på igen, når du er færdig med at spise.

Hvor lang tid tager et behandlingsforløb?

Det kan svinge meget fra person til person. Det tager oftest mellem 6-18 måneder.

Hvor behagelige er skinnerne?

Skinnerne er lavet specielt til dit tandsæt. Du får forskellige skinner på i løbet af forløbet, så dine tænder gradvist reguleres.

Kontakt os