Tandregulering

Vi ser mange, der undlader helt at smile med åben mund på grund af utilfredshed med deres skæve tænder. Med moderne teknologi er det dog muligt at få rettet op på dem, helt uden synlige metalbøjler.

Bestil tid

I dag er det aldrig for sent at få en tandregulering

Et smukt og selvsikkert smil er muligt for alle, uanset alder. Det, der som regel afholder voksne såvel som børn i skolealderen fra at få foretaget en tandretning er de synlige bøjler, da de desværre er forbundet med et uberettiget stigma. Men der er intet flovt ved at få rettet tænderne. Der kan være sundhedsmæssige årsager til det, da en dårlig tandstilling slider meget på især fortænderne og kæben. Der kan ligeledes være på grund af æstetikken, at man får rettet tænderne, for at få kontrollen over ens udseende tilbage.

I dag er det muligt at få rettet tænderne uden togskinner. På klinikken gør vi brug af usynlige og aftagelige bøjler, så du ikke bliver hæmmet af behandlingen i din hverdag – og andre kan ikke følge med. På billedet herunder kan du se et smil med en Invisalign-bøjle – den meget svær at se – og da de til enhver tid kan tages ud, kan du ikke mærke til dem i hverdagen.

Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig godt tilpas med sine tænder, og vi kan hjælpe dig med at få rettet op på dem, så du kan smile uden bekymring. Tandregulering har ingen alder og er for alle.

Se dit smil med SmileView

Er du interesseret i tandretning? Lad os ringe dig op eller skriv til os!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right