En snorkeskinne kan forbedre din nattesøvn, og hos Tandlægehuset i Humlebæk kan vi lave en specialfremstillet snorkeskinne til dig.

Hvad koster en snorkeskinne?

Det store spørgsmål her i Tandlægehuset i Humlebæk er ofte, hvad koster det? Mange vil gerne kende prisen på deres behandling på forhånd, og det vil mange også gerne, når de skal have lavet en snorkeskinne.

Vi kan desværre ikke sige på forhånd, hvad din nye snorkeskinne kommer til at koste. Det afhænger af dit tandsæt og det arbejde, vi skal lave for at få fremstillet en skinnne, du efterfølgende kan bruge.

Du er meget velkommen til at komme ind til os til en konsultation, og så kan vi give dig en pris-idé, når vi har kigget på dine tænder.

Snorkeskinne

Hvis du tror, du skal have en snorkeskinne

Det første du skal gøre, hvis du snorker meget om natten og gerne vil have gjort noget ved det, er at kontakte din læge. Mange med meget udtalt snorken lider nemlig af søvnapnø og ikke snorken – det betyder, at de stopper med at trække vejret i små pauser under søvnen. Det kan føre til dårlig søvn, snorkelyde og opvågning. Hvis det er tilfældet, at du har søvnapnø, skal du en tur forbi en øre-nære-halslæge, før du bliver sendt videre til os.

Du kan sagten snorke, uden du har søvnapnø. I begge tilfælde kan vi godt lave en specialfremstillet snorkeskinne til dig. Men vi skal tage et grundigt kig på dine tænder først, for det er ikke alle tandsæt, der har mulighed for at få en skinne – men det kigger vi på, når du besøger os.

Sådan bruger du en snorkeskinne

Når du får en snorkeskinne lavet til dine tænder, så skal du sove med den om natten. Skinnen er lavet, så den skubber din underkæbe en smule frem og frigiver dermed plads til at trække vejret.

Når du snorker, er det fordi dine muskler i svælget slapper så meget af under søvnen, at der ikke efterlades meget plads til at trække vejret. Det skaber vibrationer i svælget, som skaber snorkelyden. Snorkeskinnen skaber mere frie luftveje og snorkelydene aftager.

Hos Tandlægerne i Humlebæk laver vi en specialfremstillet snorkeskinne til dig, så det passer perfekt til dine tænder – og du dermed opnår fuld effekt, når du sover med den om natten.

Når vi laver din skinne, scanner vi dine tænder, og undervejs i processen holder vi dig underrettet i alt, vi gør. Vi fortæller løbende, hvad vi gør og hvorfor vi gør det. Du kan læse mere om processen lige her – og så skal du vide, at vi vil gøre vores allerbedst for, at du får en så behagelig og rar oplevelse hos os fra start til slut.

FAQ

Hvor kan jeg se prisen for en snorkeskinne?

Vi ville sådan ønske, at vi på forhånd kunne fortælle dig, hvad du skal betale for at få lavet en snorkeskinne hos os. Lige præcis en snorkeskinne er meget individuel og derfor skal vi først se dine tænder, før vi kan give dig en prisidé.

Kan alle få lavet en snorkeskinne hos jer?

Alle kan komme ind og få en konsulation hos os, hvor vi kigger på tandsættet og vurdere, om der kan laves en snorkeskinne. Det er desværre ikke alle tandsæt, der kan laves en snorkeskinne til, men rigtig mange kan.

Kan jeg være sikker på, at jeg stopper med at snorke, når jeg bruger en snorkeskinne?

Vi kan aldrig love dig noget, da mange faktorer som eventuelle sygdomme spiller ind – det er også derfor, vi altid råder folk til at kontakte deres læge for at få den del tjekket. Men vi har meget gode resulatet med vores specialfremstillede snorkeskinner her i klinikken.